MUNKÁINK

NÉZZ BELE

Az éppen folyamatban lévő munkákat filmes körökben mindenki igyekszik titokban tartani. Teszik ezt legtöbben egyszerű anyagi megfontolásból, a szellemi értékek védelme miatt, de néhányan babonára is hivatkoznak. Legtöbbünk persze egyszerűen nem szeretné, hogy a történet csavarja, fordulópontja, vagy éppen poénja idejekorán napvilágot lásson.

Mi itt mégis lehetőséget adunk rá, hogy nyomon követhesd munkánkat, betekinthess a kulisszák mögé és tanúja lehess apró részleteknek is.

.

ÁRNYAK I.

AZ ÉBREDÉS

A Csillagok háborúja világában, a klasszikus trilógia után háromszáz évvel játszódó történetet, rajongók készítik rajongóknak. Amatőr színészek bontogatják a szárnyikat pár valódi színész mellett, de profi operatőrrel, hangosítóval, sminkessel... és rengeteg odaadással.

A lelkes és néha kissé őrült társaság Hollywood-ot megszégyenítő kitartással forgatja a non-profit filmet, nem kímélve időt és energiát.


.

VSG

KLIPFORGATÁS

Kamera előtt a Very Special Guest együttes.

© 2016-2019 Skyroamer Studio. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el